Wie is Audrey

Audrey Smits, geboren en getogen in Geldrop, is een stralend muzikaal talent. Met haar positiviteit en prachtige zang weet ze velen te inspireren. Ze werkt intuïtief en coacht anderen op dezelfde manier, door hen aan te moedigen hun hart te volgen en te doen wat goed voelt voor henzelf. Creatief in denken en doen, met een scherp oog voor detail, is Audrey een zorgzaam en warm persoon. Ze ziet in iedereen een uniek talent en laat hen schitteren.

Audrey heeft opgetreden op de Wereld Expo in Nagoya, Japan, en heeft shows gegeven in de Verenigde Staten. Hoewel ze in veel genres thuis is, blinkt ze uit in countrymuziek. Met Bob de Jong’s show “The Country Music Hall of Fame” heeft ze door heel Nederland getoerd en opgetreden in talloze theaters. Daarnaast zong ze op bekende countryfestivals en evenementen zoals de Western Experience, the Darling Market, en Hemelrijk.

Audrey heeft meerdere solo albums uitgebracht en treedt regelmatig op. Ook heeft ze samengewerkt met bekende artiesten zoals Corry Konings en Karin Bloemen, waarmee ze opnames heeft gemaakt en bijzondere projecten heeft gedaan.

Sinds 2021 maakte Audrey deel uit van de nieuwe countryband Nash, die in 2024 stopte. Gelukkig is Audrey nog steeds solo te boeken en treedt ze ook op met haar nieuwste duo .

Audrey’s avontuur begon als lid van de internationale groep Up With People, waar ze maar liefst drie jaar lang de wereld rondreisde, schitterend in verschillende shows. Als production support en vocal instructor stond ze op het podium voor prestigieuze publieken, zoals president Bill Clinton, de Paus, en op de Expo in Japan. Daarnaast heeft ze haar hart gegeven aan weeskinderen in Thailand na de tsunami, waar ze hen hielp door middel van muziek.

Met haar ervaring als dirigent van verschillende koren en haar frequente optredens met grote ensembles, is Audrey een ware muzikale kracht. Maar haar passie gaat verder dan alleen optreden; in haar eigen studio geeft ze met liefde zanglessen aan zowel volwassenen als kinderen. Sinds 2012 is ze een toegewijde coach bij het project Kids Voice in Geldrop, waar ze kinderen inspireert en zelfvertrouwen geeft door middel van muziek.

In 2016 bracht Audrey haar talent en haar liefde voor muziek naar het hart van Geldrop, waar ze met haar drie kinderkoren van maar liefst 150 kinderen optrad tijdens Wintersfeer, wat een enorm succes was.
Nu heeft de stichting een geheel eigen koor , genaamd Ameezing .

Voor Audrey is niets mooier dan het zien bloeien van zelfvertrouwen, lef en doorzettingsvermogen bij kinderen en volwassenen. Iedereen heeft een uniek talent, en Audrey zal altijd blijven zoeken naar wat dat talent is, want je goed voelen is het allerbelangrijkste voor haar.


Singer

Audrey heeft de wereld doorkruist als lid van de internationale groep “Up with People”, waar ze schitterde op podia van de EXPO in Japan en scholen en achterstandswijken in Thailand met haar krachtige stem en betoverende performance. Terug in Nederland bracht ze de countryscene tot leven op grote festivals en evenementen. Haar muzikale reis gaat verder met haar eigen CD-projecten, waar ze haar unieke geluid laat klinken en harten raakt.


Songwriter

Als songwriter heeft Audrey haar creatieve visie vastgelegd op verschillende CD’s, waar haar eigen nummers stralen als juwelen. Van ontroerende ballades tot aanstekelijke deuntjes, haar liedjes vinden hun weg naar het hart van luisteraars over de hele wereld. Daarnaast heeft ze liedjes geschreven voor scholen en andere gelegenheden, waar haar teksten en melodieën een blijvende indruk achterlaten.


Coach

Audrey is niet alleen een ster op het podium, maar ook een inspirerende coach die haar passie voor muziek deelt met anderen.

Als begeleider van ‘ The Kids Voice’ en het grootste Kerstkoor van Geldrop, brengt ze kinderen samen en laat ze stralen met hun talent.

Ze begeleidt talentenjachten, coacht bij musicals, en geeft gepersonaliseerde zanglessen én zangcoaching voor groepen waar ze de stemmen van anderen laat bloeien.

Haar open podium biedt een platform voor anderen om hun eigen muzikale reis te beginnen en te delen met de wereld.